Соновник ПЕЛЕНИ

Валкани пелени

може да ја изгубите самосталноста

Ако ги перете

среќа во бракот

Чисти пелени

ненадејна радост

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 08:08 - Другар му ќе ти се пушта