Соновник ПЕХАР

Треба да сте поумерени

Ако пиете вино од пехар

наскро и за вас ќе настапат денови на задоволство

Ако скршите пехар

болест

Сребрен пехар

ќе ви се случи нешто многу важно

Златен пехар

ќе имате неволји поради својата злобност

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 15:15 - Чека да направиш прв чекор