Соновник ПАТКА

Смирување со некој непријател

Патка што плива

покана за важен состанок

Патка на суво

грижи

Ако ловите патки

ќе ви успее потфатот од кој веќе сте се откакале

Дива патка

неочекуван успех

ако кубете патка

немир и кавги

Ако јадете патка

задоволство

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 13:13 - Мисли на тебе плав дечко