Соновник ПАТЕКА

Ќе барате правда

Рамна патека

среќа

Широка патека

безгрижен живот

Тесна патека

непријатности

Патека со кал

жалост

Ако одите по патека со кал

болест

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 17:17 - Сaкa да сте пак заедно