Соновник ПАРТАЛИ

Ако на сон собирате партали или стари крпи

сиромаштија

Ако сте облечени во партали

ќе имате среќа во лагите

Ако продавате партали

добра работа

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 17:17 - Сaкa да сте пак заедно