Соновник ПАРАДА

Ако гледате парада или ако учествувате во неа

неуспех во работата поради сопствената неумешност

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 08:08 - Другар му ќе ти се пушта