Соновник ПАНТАЛОНИ

Црни панталони

јадови

Бели панталони

ќе увидите некоја своја заблуда

Ако ги соблекувате

болест

Ако ги крпите

финансиски проблеми

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 10:10 - Телефонски разговор