Соновник ПАЛТО

Патување

Ако го облечете

премногу зборувате

Ако го поседувате

благосостојба

Ново палто

грижи

Искинато палто

разделба со некого

Старо, излижано палто

ве чека тешка работа

Ако купувате палто

се подготвуваат некои настани

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 22:22 - Стара љубов мисли на тебе