Соновник ПАЛАТА

Повеќе трошите отколку што заработувате

Ако на сон поседувате палата

некој ви завидува

Ако живеете во палата

ќе стекнете наклоност од некоја угледна личност

Ако добиете палата за подарок

неочекувано ќе доживеете голема радост

Ако градите палата

ќе страдате поради својата препотентност

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 10:10 - Телефонски разговор