Соновник ПАЈТОН

Патување

Ако се возите во пајтон

бидете безгрижни во наредниов период

Празен пајтон

финансиски проблеми

Пајтон без коњи

откажете се од своите намери

Ако паднете од пајтон

ќе доживеете некои непријатности

Соновник