Соновник НУРКАЊЕ

Ако гледате како други нуркаат

пазете се од лаги

Ако вие нуркате

остварување на целта, но со големи напори

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 11:11 - Другар му те свиѓа