Соновник МАСЛИНКА

Дрво или плод

задоволство и среќа

Гранка од маслинка

мир и одмор

Ако јадете маслинки

љубовна авантура која нема добро да заврши

Ако видите шума од маслинки

ќе доживеете нешто необично

Соновник