Соновник ЛИСИЦА

Внимавајте, покрај вас е некој кој сака да ви наштети

Ако ја фатите

задоволство

Ако ја убиете

ќе се ослободите од некоја опасност

Лисица без опашка

ќе ги победите соперниците

Питома лисица

неверство

Крзно од лисица

ќе ве изиграат „пријателите“

Ако јадете месо од лисица

свадба

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 12:12 - Постојано си му во мислите