Соновник КУПУВАЊЕ

Ако купувате по високи цени

богатство

Ако се ценкате

мудрост

Ако купувате непотребни работи

расипништво

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 03:03 - Сака да е со тебе