Соновник КУКЛА

Краткотрајно задоволство

Ако си играте со кукли

ќе ја загубите работата

Ако скршите кукла

ќе покажете некоја невнимателност

Кукла што зборува

внимавајте да не наседнете на измамници

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе