Соновник КУЈНА

Подарок

Ако работите во кујна

ќе завршите некоја работа која ќе ви биде од голема корист

Ако гледате како некој друг работи во кујна

ќе завршите некоја работа од која нема да имате никаква корист

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 13:13 - Мисли на тебе плав дечко