Соновник КРЗНО

Болест

Облека од крзно

лоши вести

Ако сте облечени во крзно

опасна болест

Ако шиете крзно

сменете ја околината

Ако купувате крзно

непотребни трошоци

Ако подарувате крзно

неуспех во работата

Ако добиете крзно

ве очекува необичен настан

Скапоцено крзно

догови, лоши вести

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе