Соновник КРИЕЊЕ

Ако криете нешто

немате чиста совест

Ако вие се криете

ви се заканува некоја опасност

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе