Соновник КРЕВЕТ

Ви прети болест

Празен или скршен кревет

смрт

Убав, чист, наместен кревет

среќен брак

Ако лежите во кревет

опасност

Ако станувате од кревет

оздравување

Валкан кревет

болест

Неуреден кревет

непријатна вест

"Полн" кревет

љубовна авантура

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе