Соновник КРЧМА

Кавги со соседите

Ако седите во крчма

ве очекува патување

Ако се наоѓате во крчма без пари

непријатно изненадување

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 14:14 - Крие дека те сака