Соновник КРАЖБА

Ако откриете кражба

ќе ви се врати нешто што сте го сметале за изгубено

Ако учествувате во кражба

ви се нижат неуспеси

Ако вие сами извршите кражба

кавга со саканото лице

Ако ви украдат нешто

ќе изгубите некој драг пријател

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 14:14 - Крие дека те сака