Соновник КРАДЕЦ

Љубовна авантура

Ако фатите крадец

опасност

Ако ве нападне крадец

ќе се карате, а можеби и ќе се степате со некого

Ако вие крадете нешто

ќе запросите некого

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе