Соновник КОВЧЕГ

Ненадејно патување

Ако носите ковчег

ќе работите за други

Ако изгубите ковчег

непријатности

Отворен ковчег

ќе ви ги откријат тајните

Полн ковчег

грижи

Празен ковчег

задоволство

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 15:15 - Чека да направиш прв чекор