Соновник КОШУЛА

Срамота

Искината кошула

кавга

Ако облекувате или соблекувате кошула

среќно ќе се извлечете од некоја незгода

Чиста кошула

остварување на надежите

Валкана кошула

болест или срам

Ако шиете кошула

среќа во љубовта

Ако перете кошула

хармонија во семејството

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе