Соновник КОРЕН

Ќе купите добра стока

Ако копате корења

ве очекува тешка работа, но и богатство

Ако јадете корења

финансиска загуба

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 15:15 - Чека да направиш прв чекор