Соновник КОПЧЕ

Внимавајте со кого се дружите

Ако изгубите копче

внимавајте да не го разжалостите саканото лице

Ако скинете копче

ќе бидете многу лути

Ако сами си шиете копче

наскоро ќе ви се подобри ситуацијата

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 15:15 - Чека да направиш прв чекор