Соновник КОПАЊЕ

Ако сами нешто копате

ќе биде награден вашиот труд

Ако гледате како други копаат

загуба поради немарност

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе