Соновник КОЊ

Бел коњ

среќа

Коњ што трча

ќе успеете во сите работи оваа недела

Ако се качувате на коњ

ќе добиете висока чест

Шарен коњ

неслога во љубовта

Црн коњ

пропаст

Црвен коњ

војна

Сив коњ

ќе живеете лошо

Ако протрча

неуспех

Исплашен коњ

неволја

Ако смирувате коњ

награда

Ако не можат да го смират коњот

углед

Ако потковувате коњ

напредуваое

Мртов коњ

тешкотии

Убиен коњ

добивка во игри на среќа

Коњ што пасе

ве очекува слобода и независност

Ако седлате коњ

ќе направите непромислени постапки

Ако јавате коњ

потрудете се да си ги остварите желбите

Ако паднете од коњ

неуспех на работа

Дрвено коњче

ќе се израдувате од успехот на своите деца

АКо купувате коњ

парична загуба

Ако ве касне коњ

пазете се од лоши луѓе

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 15:15 - Чека да направиш прв чекор