Соновник КОМПИРИ

Немаштија

Прекопување компири

благосостојба

Ако вадите компири од земја

среќа, но со многу труд

Лупење компири

грижи

Ако јадете компири

беда

Ако садите компири

благосостојба

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе