Соновник КОЛБАС

Ако видите или јадете колбас

ќе постигнете некоја цел

Ако правите колбаси

вие сте добар домаќин/ка

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе