Соновник КОЧИЈА

Ако се возите во кочија

ќе постигнете некоја цел

Ако слегувате од кочија

загуба

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 03:03 - Сака да е со тебе