Соновник КЛИСУРА

Со својата непромисленост ќе нанесете штета на некој ваш пријател

Клисура која се руши

ќе ви се испречат големи препреки при остварувањето на целите

Мала клисура

откажете се од потфатот што сте го планирале, бидејќи однапред е осуден на неуспех

Соновник