Соновник КЛЕШТА

Пријателска поддршка во некоја заплеткана ситуација

Пукнати клешти

ќе ја загубите работата

Ако штипете со клешти

ќе доживеете неправда

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 15:15 - Чека да направиш прв чекор