Соновник КЕСА

Сиромаштија

Празна кеса

работа

Искината кеса

големи трошоци

Нова кеса

можност за добивка

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 14:14 - Крие дека те сака