Соновник КАВГА

Кавга меѓу жени

озборување

Кавга меѓу мажи

непријатности

Ако слушате како други се караат

и сами на јаве ќе се карате

Ако сте вплеткани во кавга

неуспех на работа

Кавга со пријатели

болка

Кавга со брачниот партнер

ново пријателство

Кавга со лице од спротивниот пол

ќе се вљубите

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 13:13 - Мисли на тебе плав дечко