Соновник КАСА

Полна со пари

богатство

Празна каса

долгови

Ако земате пари од каса

горко разочарување

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 14:14 - Крие дека те сака