Соновник КАПИНА

Во вашата непосредна близина живеат луѓе кои не ви се наклонети

Ако берете капини

некој ве сака

Ако јадете капини

ќе имате непријатен партнер

Ако купувате капини

ве очекуваат ситни непријатности

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 13:13 - Мисли на тебе плав дечко