Соновник КАПИЈА

Отоврена капија

следува незгода

Затворена капија

некоја ваша молба ќе биде одбиена

Ако ја отворате со сила

со помош на сила ќе дојдете до успех

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе