Соновник КАНАРИНЕЦ

Добри односи со пријателите, но внимавајте на лажните пријатели

Ако лета

пријатни новости

Ако пее

внимавајте да не ве фатат во стапица

Канаринец во кафез

вашата слобода се наоѓа во опасност

Соновник