Соновник КАМЕН

Предавство

Ако обработувате камен

благосостојба стекната со напорна работа

Ако кршите камења

болест

Ограда од камен

чувајте го здравјето

Ако фрлате камења

незадоволство

Одрон на камења

големи промени во вашиот живот

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 14:14 - Крие дека те сака