Соновник КАМБАНА

Неволја

Ако се качувате на камбана

остварување на некои желби

Ако се симнувате од камбана

неуспех

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 03:03 - Сака да е со тебе