Соновник КАФЕЗ

Лажни обвинувања

Птици во кафез

озборувањата би можеле да доведат во опасност една наизглед цврста и трајна врска

Птици кои излетуваат од кафез

загуба

Кафез со диви животни

непријателите немада успеат во своите намери

Диви животни кои бегаат од кафез

опасност

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе