Соновник КАФЕАНА

Ако седите во кафеана

залудно си го трошите времето

Ако се наоѓате во кафеана без пари

непријатно изненадување

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе