Соновник КАФЕ

Мечтаете за љубовни настани и тоа ќе ви се оствари

Ако пиете кафе

внимавајте што зборувате за оние околу вас

Ако пржите кафе

гости

Ако варите кафе

хармонија во семејството

Ако мелете кафе

кавга

Ако гатате на кафе

лекоумност

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 13:13 - Мисли на тебе плав дечко