Соновник КАДА

Болест, кавга

Ако излегувате од када

ќе совладате некои препреки или некоја болест

Када полна со вода

имате соперник во љубовта

Празна када

вие сте газда

Ако се капете во када

се подготвувате за неверство

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 03:03 - Сака да е со тебе