Соновник ЈАМА

Ако паднете во јама

кавга, болест

Ако видите јама

несреќа

Ако копате јама

ќе се задолжите

Длабока јама

болест

Плитка јама

штета

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 00:00 - Замисли си желба ќе ти се оствари