Соновник ЈАГУЛА

Интриги, лажни пријатели

Ако извадите јагула од вода

болниот ќе оздрави, а на здравиот му претстои нешто пријатно

Ако ви се лизне од рацете

ќе ви пропадне некоја работа

Јагула што плива

ве очекува далечен пат

Ако јадете јагула

пријатни вести, корист

Многу јагули

успех во работата

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 14:14 - Крие дека те сака