Соновник ИЗНЕНАДУВАЊЕ

Ако на сон се изненадите

без да сакате ќе издадете некоја тајна

Ако некој друг е изненаден

ќе ви се исполнат интимните желби

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе