Соновник ИЗГОВОР

Ќе ве фатат во лага, непријатности

Лажен изговор

ќе бидете излажани

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе