Соновник ИСКОПУВАЊЕ

Ако ископувате мртовец

неизвесна иднина

Ако ископувате богатство

сиромаштија

Ако ископувате безвредности

залудна работа

Ако ископувате корења

еден погрешен потег ќе ве доведе до неуспех

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 00:00 - Замисли си желба ќе ти се оствари